Erbjudande

Elbilsladdning

Det ska vara enkelt för bilägare att ladda och det ska vara enkelt för ägare av laddstationer att administrera. Vi erbjuder marknadens bästa laddsystem och paketerade betallösningar, speciellt anpassade för fastighetsägare.

Elbilsanvändning bygger på tanken att bilen enkelt ska kunna laddas så snart den parkeras. Elbilsladdning kommer till stor del att ske i anslutning till bostaden och på arbetsplatsen, men möjlighet till publik laddning är också viktig.

Fastighetsägare, företag, kommuner och andra har möjlighet att påverka och bidra till ökad hållbarhet genom att göra det enkelt för elbilsåkare att ladda. Fiber i fastigheter har länge varit en självklarhet och snart är det lika självklart att det finns laddmöjligheter vid alla fastigheter. Laddare placeras till exempel i parkeringsgarage, utanför butiker, vid flerbostadshus, företag etc. Oavsett hur laddbehovet ser ut ska det vara enkelt för boende, besökare, kunder och anställda att ladda. Lika enkelt ska det vara för fastighetsägaren att administrera laddningen.

Laddstationer går att få med olika effektuttag. Vilken effekt som väljs beror på hur laddstationen är tänkt att användas samt hur mycket effekt som finns att tillgå. Våra utvalda laddare är alltid uppkopplade antingen via 3/4G eller LAN. Detta gör att laddstationerna enkelt kopplas upp mot våra tjänster. Det ger fastighetsägaren kontroll över parkeringsytan, till exempel statistik för att se hur laddstationen används, notifiering vid driftstörningar och i slutändan förstås även goda intäktsmöjligheter på ytan.

Vill du veta mer om laddning? Ladda ner vår broschyr.