Handla hos oss

Butiker

Rexel finns representerade på 63 platser runt om i hela Sverige, via butikskedjorna Selga och Storel där Selga finns på 33 platser och Storel på 29 platser. Moel finns på en plats, i Bredaryd.

Våra butiker
Selga och Storel har 62 butiker från Kiruna i norr till Malmö i söder. Moel finns på en plats, i Bredaryd. Vi har ett stort sortiment av elmaterial som du som kund kan hämta på direkten. Vi har också kunnig personal som kan hjälpa dig i ditt projekt och varje morgon bjuder vi på frukost. I alla Selgas och Storels butiker kan du skanna varor direkt med din mobil och checka ut själv, på så sätt sparar du tid och slipper köa. Många av våra butiker har öppet dygnet runt sju dagar i veckan – vi kallar det för 24/7. Det är perfekt när du behöver material dagar och tider när alla normalt har stängt. Om du är kund hos Storel har du också access till alla Selgas butiker och vice versa.

Selga
Selga har funnits sedan 1969. Idag är vi en rikstäckande elgrossist med 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och att vara först med nya tekniska produkter. Vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Att vara kundens partner och bollplank utvecklar vår verksamhet så att vi kan hjälpa våra kunder att växa på sin marknad.

Vill du bli kund hos Selga? Klicka här för att registrera dig: https://www.selga.se/sel/register

När du väljer att bli kund på Selga kan du även handla på Storel med samma kundnummer.

Storel
År 1973, på Storgatan i Göteborg, startade Storel sin verksamhet. Idag finns vi på närmare 29 platser i Sverige och vi är ca 220 medarbetare. Allt vi gör ska vara till nytta för våra kunder och därför är just kunden navet som allt annat kretsar runt. Bland mycket annat erbjuder vi branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar trogna kunder. Vi är marknadsledande inom olika teknikområden och driver frågor om energieffektivisering inom belysning och fastighetsautomation men också solenergi och laddsystem för el- och laddhybridbilar.

Vill du bli kund hos Storel? Klicka här för att registrera dig: https://www.storel.se/sto/register

När du väljer att bli kund på Storel kan du även handla på Selga med samma kundnummer.

Moel
Moel är den lokala och personliga elgrossisten med säte i Bredaryd i Småland. Moel startades 1986 och allt började i liten skala i små lokaler men efterhand anställdes fler medarbetare och 1992 köptes nuvarande lokaler. Vi omsätter över 165 miljoner och har ca 8000 lagerförda artiklar. Sedan år 2008 är Moel ett självständigt företag inom Rexel.

Moels affärsidé är:
”Med stor tillit och förtroende samt med ett eget ärligt, enkelt och lättförståeligt pris- och rabattsystem samordnar vi inköp och leveranser av elmaterial till våra kunder, som är små och medelstora elinstallatörer med behörighet, industri med elavdelning samt OEM-industrin.”

Vill du bli kund hos Moel? Klicka här https://www.moel.se/customerNew.aspx

Läs mer om Selga, Storel och Moel på egna hemsidorna:
www.selga.se
www.storel.se
www.moel.se