Lösningar

Rexel Building Automation

För att klara en omställning till förnybara system och ökad energieffektivisering för att minska vårt globala klimatavtryck behöver byggnader göras mer ”smarta”. Vi behöver ta kontroll över energiförbrukningen för till exempel belysning och klimatanläggningar så att de inte går på ”tomgång” när ingen är där. Det är kostsamt för alla – inte minst för vår miljö.

Vi är experter på teknik som gör fastigheter smartare. Genom att styra olika funktioner i en fastighet påverkas energi- och underhållskostnader och också komforten. Vi arbetar i huvudsak med KNX som är standard för hem- och fastighetsautomation i hela Europa. Det är enkelt att installera, mycket funktionellt och det finns massor av produkter från en mängd olika leverantörer. Självklart passar KNX också i privata hem där snygga knappar, komfortfunktioner och andra smarta funktioner som till exempel ”släck allt” kan installeras. Styrning kan också hanteras via smarta telefoner eller läsplattor.

Rexel har lång erfarenhet av att ta fram flexibla lösningar för optimal styrning och energieffektivitet. Vi arrangerar utbildningar och seminarier inom KNX och hjälper gärna dig som kund att sälja in lösningar hos dina kunder. Läs mer om vårt erbjudande på www.selgaknx.se och på www.storelknx.se.
Vill du komma i kontakt med en av våra experter inom Rexel Building Automation?
Klicka här.

 

Broschyr
Smarta hus – mer komfort, mindre energi (PDF)