Lösningar

Rexel Energy Solutions

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi, miljövänliga och smarta lösningar som energieffektiviserar Sverige.

Vårt erbjudande är energibesparande produkter och lösningar för såväl privatkunder som slutkunder i näringslivet. Exempelvis solenergi, energibesparande belysning, laddsystem för elbilar och fastighetsmätning. Vi har dessutom ett stort kontaktnät med kompetenta installatörer. Läs mer om våra olika områden på www.klokel.se.

Om belysning
Att byta ut befintliga belysningsanläggningar till bättre och mer energieffektiv belysning är det effektivaste sättet att minska sin energiförbrukning. Vi arbetar med Energy Audits tillsammans med våra installatörer och lämnar en komplett beskrivning, baserad på investering och återbetalningstid via LCC- och TCO-kalkyler.

En av våra uppdragsgivare är Mårten Lundberg, VD på Tekno Detaljer. Här kan du se hur de sänkt energiförbrukningen och dessutom ökat produktiviteten i företagets fabrikslokaler.

Om solenergi
Rexel är världens största distributör av solenergiprodukter och har många års erfarenhet inom området. Vi tror på solen som energikälla, för att klara Sveriges målsättning att ställa om till förnyelsebar energi. En klimatsmart investering i solenergi ger återbetalning på relativt kort tid. Med de bidrag som finns för närvarande förkortas den tiden ytterligare. Rexel erbjuder produkter med marknadens bästa garanti från trygga leverantörer. Kontakta oss eller läs mer om våra smarta solenergilösningar på www.energeasysolar.se.

Energeasy Solar är en webbportal med syfte att ge konsumenter intressant och relevant information om solenergi, samt möjlighet att beräkna sin egen produktion av solenergi genom ett lättanvänt verktyg. Vi erbjuder även möjlighet till delbetalning och underhållsservice. Dessutom, Rexel är det första och enda företag som erbjuder en garanti för kundens energiproduktion. Om anläggning producerar under 90% av den beräknade produktionen kommer vi att stå för mellanskillnaden i upp till fem år.
För att få en bättre bild av vad Energeasy Solar innebär, se filmen om den!

Om laddsystem
Elbilar är framtiden. Därför är det läge att öka möjligheterna att ”tanka el” redan nu. Rexel har kunskap om framtidens infrastruktur och smarta produkter för såväl snabbladdning som hemmaladdning för elfordon. Vi samarbetar med Garo, som har marknadens bästa sortiment av laddstolpar.

Med vår kunskap och rätt produkter har du möjlighet att erbjuda dina kunder ett laddsystem som passar direkt.

Broschyrer
Belysning – Lönsamt och långsiktigt (PDF)
Laddsystem så fungerar Elbilsladdning (PDF)
Solenergi – Vägen till fast elpris (PDF)
Solenergiprodukter, 2018 (PDF)
Bläddringsbar Solenergiprodukter 2018 online