Tjänster

Unika lager & leveranser

Vi har ett heltäckande sortiment av produkter och innovativa lösningar, men också stor förståelse för våra kunders utmaningar. Med olika typer av tjänster kan vi underlätta arbetet och effektivisera varje dag för installatörer och slutkunder. Det gör vi gärna.

Förmontering
Att få ner montagetiden är ett enkelt sätt att effektivisera och spara dyrbar tid. Vi förmonterar exempelvis ljuskällor och kabel i belysningsarmaturer och levererar komplett och klart för installation.

Projektpackning
Struktur sparar tid, så enkelt är det. Vi packar och märker leveransen efter dina önskemål och levererar vid den dag och tidpunkt som önskas, till en eller flera adresser och leveranspunkter. Lösningen minimerar arbetsinsatsen och kompletteringsköp för installatören.

Expressleverans
Vi erbjuder våra kunder expressleverans av lagerlagda produkter i vårt sortiment. Vi levererar dygnet runt 365 dagar om året. Om du som kund ringer expressnumret 020-25 50 50 börjar leveransracet och inom en timme är produkterna på väg.

Kostnad: Du betalar en mindre startavgift och den faktiska transportkostnaden.

Kundunika lagerlösningar
Ett kundunikt lager är ofta ett lager av förbrukningsmateriel som ägs av Rexel, men finns ute hos vår kund eller i en container. Exempelvis i närheten av en byggarbetsplats. När produkten plockas från det kundunika lagret, registreras ordern hos Rexels centrallager som gör redo för fakturering och påfyllning. Enkelt och effektivt.