Erbjudande

Datanät/fiber och säkerhet

Val av fastighetsnät – ett strategiskt val
Ett strukturerat fastighetsnät är allt viktigare för alla företag. De resurser som används av IT-nätverk, och antalet enheter som är anslutna till detta har mångdubblats under de senaste åren.

I vårt sortiment hittar du nätverkskomponenter med olika prestandanivåer så att installationen kan anpassas efter användarens krav. Det är viktigt att bygga ett nätverk som klarar de prestanda användaren behöver idag och inom en överskådlig framtid. Genom att bygga fastighetsnät med våra komponenter hålls investeringskostnaden på en rimlig nivå, utan att kompromissa med kvaliteten.

Vem bestämmer vad ett nät skall klara?
Det finns ett antal referensorganisationer som har rollen att standardisera fastighetsnät och de nätverksapplikationer, system och komponenter som stödjer dem, samt installation och testmetoder. Genom att välja ett standardiserat kabelsystem får användaren prestanda, trygghet, hållbarhet och kompatibilitet. Då våra produkter är certifierade av tredje part kan användaren känna sig trygg i att alla komponenter och det kompletta nätverket överensstämmer med uppsatta standarder. Vi följer utvecklingen vad gäller standarder och teknik och erbjuder kabelsystemlösningar som uppfyller, och oftast överträffar, senaste gällande standarder vilket garanterar utlovad prestanda i nätverket.

Proffsiga fiberprodukter för ditt nätverk!
Fiber till lägenheter, villor och alla typer av fastigheter tar vi som en självklarhet idag. I Sverige har vi ett väl utbyggt nationellt nät men trafiken ökar hela tiden och kraven på nät ökar och kapaciteten likaså. Vi har ett komplett sortiment med de produkter du behöver för att bygga fiber för kontorsnätverk och för FTTH-nät (Fiber to the home). Olika kabeltyper för olika ändamål finns i vårt sortiment liksom fiberboxar, ODF:er, skarvkassetter, rengöringsprodukter m.m. För dig som har tillgång till fibersvets har vi pigtails och övrigt som behövs för kontaktering, men vi har också verktygskit och materiel för svetsfri kontaktering – XPFIT.