Erbjudande

Elbilsladdning

El är framtidens drivmedel och antalet el- och elhybridbilar ökar snabbt. Uppskattningsvis kommer det att finnas 2,5 miljoner laddbara bilar år 2030 och det innebär stora möjligheter för både elinstallatörer och fastighetsägare.

För en fastighetsägare eller bostadsrättsförening innebär den ökade efterfrågan på laddplatser (parkeringsplatser med tillgång till el) också en ny möjlig intäktskälla i form av el som drivmedel. För installatörer innebär det att tusentals parkeringsytor behöver stärkas upp med laddstationer för elbilsladdning.

Rexolution – ny digital tjänst
Nu lanserar Rexel en digital tjänst som vi kallar Rexolution. Det är en plattform där alla kundavtal och kösystem hanteras. Här finns också underlag för fakturering – vem har laddat och för hur mycket. Även våra supportfunktioner hanteras i portalen, liksom tilläggstjänster som årlig service och akututryckning vid fel.

Vår plattform är inte bara utvecklad och optimerad för elbilsladdning. Den är också skalbar för andra framtida digitala tjänster som kan hjälpa dig att optimera dina parkeringsytor – och i slutändan tjäna mer pengar.

Hur kan en investering bli en intäkt?
På www.rexolution.se kan du läsa mer om våra erbjudanden och där finns också en kalkylator som i enkla steg ger svaret på hur en investering i laddning kan ge fastighetsägare intäkter.

Vi har kunskap om framtidens infrastruktur och smarta produkter för såväl snabbladdning och distansladdning som hemmaladdning för elfordon. Vi samarbetar med leverantörer som har marknadens bästa sortiment av laddstolpar. Med vår kunskap och rätt produkt har du möjlighet att erbjuda dina kunder laddsystem som är anpassat efter kundens önskemål.