Erbjudande

Kundklubbar

På Selga och Storel har vi kundklubbar som riktar sig till små och medelstora installatörsföretag.

Som medlem får du poäng när handlar hos oss och när du deltar i våra utbildningar. Poäng som du kan byta antingen mot mer utbildning eller produkter i vår premieshop. Dessutom arrangerar vi varje år ett antal klubbevent runt om i landet. I klubbportalen hittar du samarbetspartner som ger dig olika förmåner, klubbklipp och ibland en frågetävling som kan ge lite extra poäng.

I vår fullspäckade premieshop hittar du närmare 6 000 produkter och upplevelser som du kan lösa in intjänade poäng mot. Med allt från mobiler och köksartiklar till surfplattor och city-weekend är vi säkra på att alla kan hitta något som passar.

Vi erbjuder dig och ditt företag relevanta och intressanta utbildningar via kundklubbarna. Vår övertygelse är att detta gör ditt företag mer konkurrenskraftig och att dina kundkontakter bli ännu mer givande. Dessutom får företaget poäng för deltagande i våra utbildningar. Vi har avtal med olika samarbetspartners som du, som medlem kan ta del av, t ex rabatt på servicebilar.

Som medlem får du:

  • Delta i våra utbildningar och få poäng på kursavgiften (gäller inte kurser som arrangeras av externa utbildningsföretag)
  • Ta del av klubbklipp
  • Få tillgång till förmåner från våra samarbetspartners
  • Tjäna poäng på inköp och kunskapstester
  • Lös in poäng mot premier och upplevelser i vår välfyllda premieshop
  • Delta på olika aktiviteter och semninariedagar

Med våra kundklubbar vill vi satsa ännu mer på att erbjuda dig och ditt företag relevanta och intressanta utbildningar. Vår övertygelse är att detta gör dig mer konkurrenskraftig och att det dessutom gör dina kundkontakter mer givande.

Prata med din Selga- eller Storelsäljare för att få veta mer om klubben och hur du blir medlem.