Handla hos oss

E-handel

Som en av de ledande elgrossisterna i Sverige har vi ett komplett sortiment produkter och tjänster för elinstallatörer och proffs. Här hittar du allt: www.selga.se och www.storel.se. Välkommen!

Våra webbshopar
Som en av de ledande elgrossisterna i Sverige har vi ett komplett sortiment produkter och tjänster för elinstallatörer och proffs. I våra webbshopar hittar du allt du behöver: www.selga.se och www.storel.se

Du kan söka på produkter eller e-nummer och lätt navigera dig runt på våra webbshopar. Här hittar du ett brett sortiment av belysning, hem- och fastighetsautomation, solenergiprodukter, data/tele och fibermaterial samt givetvis allt installationsmaterial du kan tänkas behöva. Du har allt samlat på ett ställe och får koll på flertalet saker som till exempel produktlistor, orderhistorik, fakturahistorik, sparade kundvagnar och relationshandlingar.

Våra webbshopar är också informationskanaler där du kan läsa om nyheter, få tips på utbildningar, kampanjer och mycket annat. Webbshoparna har öppet dygnet runt och du kan när som helst beställa det du behöver. I de flesta fall får du produkterna utkörda till din valda leveransadress dagen efter.

Vill du komma i kontakt med oss på e-handel? Skicka ett e-mail till: e-handel@rexel.se.