Information

Rexel i Almedalen för 5:e året i rad

För femte året i rad finns Rexel på plats i Visby under Almedalsveckan 2018. Som vanligt har vi ett tält på Skeppsbron som blir vår mötesplats under tiden 1-5 juli. I tältet arrangerar vi 15 seminarier om solenergi, laddsystem, energismart belysning och fastighetsautomation.

För femte året i rad arrangerar vi också en programpunkt i Almedalen där vi samlar kunniga och engagerade företrädare från politiska partier, näringsliv, branschorganisationer etc. Journalist Willy Silberstein är kunnig och engagerad moderator. Arrangemanget kallar vi Träffpunkt Rexel och det går av stapeln den 2 juli kl 15.30 -18.30 på Frimis, Smedjegatan 17 i Visby. Deltagare i debatten är Energimyndigheten, Peab Bostads AB, Örebrobostäder, Svenska kraftnät, Power Circle och Rexel.  Vi bjuder också på en intressant föreläsning med Folke Rydén på temat ”Mod, miljö och moral”. Besök oss!

Hela vårt program finns på http://program.almedalsveckan.info/

Rexel finns representerade i hela Sverige med försäljning via elgrossistkedjorna Selga, Storel och Moel. Vi har närmare 800 anställda i Sverige och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018).