false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
NY PRODUKTKATEGORI FÖR ELBILSLADDNING, SOLENERGI OCH ENERGILAGER

E-nummer på befintliga produkter ändras inte medan nya produkter får e-nummer som börjar på 27. Till den nya kategorin >>  

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Laddar...

Vänligen, ladda inte om eller lämna sidan.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation

Punchout


Punchout är en teknik som möjliggör för inköpssystem att samverka med webbutiker (e-handelsplatser). Syftet är att minimera underhållet av produktdata i inköpssystemen.

 

Praktiskt så går det till så att en köpare av produkter automatiskt blir inloggad i en leverantörs webbshop via sitt inköpssystem. Denna inloggning innehåller förutom användarinformation även information om vart webbshopen skall skicka produktdata vid avslutat köp.

 

När köparen valt sina produkter i webbshopen och skall bekräfta ordern så ändras processen för webbshopen. Istället för att bekräfta ordern och hantera den normalt så skickar webbshopen ”kundvagnen” tillbaka till inköpssystemet, som därmed får all information kring produkter, priser, leveranstider för just det behovet som köparen har.

 

Efter detta blir flödet det normala för inköpsprocessen och inköpet kommer att skickas till leverantören via de traditionella inköpskanalerna (EDI, web-services, portaler eller fysiskt via inköpsorders).

 

Standarder:

Open Catalog Interface (OCI 4.0)

 

Kontakt:

Kontakta Storel om du behöver veta mer om hur du kommer vidare med Punchout.

Maila till bjorn.holmkvist@rexel.se.