Våra kunder

Elinstallatörer

Våra elinstallatörskunder är allt från enmansföretag till rikstäckande företag i hela Sverige. Oavsett kund är vår målsättning att alla ska få samma omtanke och service.

Vi tror på den personliga kontakten, varje dag hjälper över 450 säljare våra kunder med deras behov. Oavsett om du besöker någon av våra 63 butiker, om du ringer till oss eller gör dina köp via våra webshopar (vi har chattfunktion) ska du få riktigt bra service.

För våra rikstäckande elinstallatörskunder har vi en KAM-avdelning med målsättning att erbjuda tillgänglighet, trygghet och support. Vi förstår att hela värdekedjan är viktig och vill uppfattas som en helhetsleverantör. Vi arbetar oavbrutet för att lagrets djup och bredd från våra 1000-tals leverantörer ska täcka ditt dagliga behov. Produkter vi eventuellt inte har lagerlagda anskaffar vi.

Vi tycker det är viktigt att skapa, bibehålla och vårda goda relationer. Det innebär bl.a. att vi har ett ömsesidigt förtroende och respekt för varandras sätt att göra affärer. Med det som utgångspunkt utvecklar vi våra affärsmöjligheter tillsammans

Vill du komma i kontakt med vår försäljningschef? Skicka ett e-mail till Joakim Karlsson: joakim.karlsson@rexel.se

Vill du komma i kontakt med vår KAM-avdelning inom elinstallation? Skicka ett e-mail till Jukka Söderling: jukka.soderling@rexel.se