Våra kunder

Industri OEM

Vi är specialiserade inom Industri OEM inbegripet maskin- och apparatskåpsbyggare. Vår målsättning har alltid varit att tillsammans med våra leverantörer erbjuda ett skalbart ebjudande baserat på kundens behov.

Detta gör vi I vår strävan att bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör. Vi når den positionen genom att fokusera på långsiktighet, kvalité, hög servicenivå och ett komplett sortiment och hållbara lösningar.

Vi anpassar vårt sortiment efter ditt behov och ser till att materialet kommer i tid och i rätt mängd så att du ska kunna koncentrera dig på din kärnverksamhet.
För oss är det viktigt att vara innovativa och att skapa hållbara lösningar med goda framtidsutsikter för vårt företag och våra kunder. Det handlar inte bara om att representera de ledande leverantörerna utan att leda utvecklingen.

Vår logistik säkerställer att produkterna levereras rätt tid och vi skräddarsyr och optimerar materialflödet. Med oss som partner har du en kontakt och ett materialflöde från 1000-tals leverantörer. Det sparar tid och är effektivt utifrån ett logistikperspektiv.
Våra tekniska säljare finns där för dig för att hitta lösningar som håller dig uppdaterad med den tekniska utvecklingen inom IoT och exempelvis Schneiders EcoStruxture. Till våra olika erbjudanden har vi också olika tjänster som till exempel finansiering, kompletta systemlösningar, molntjänster och andra tjänster ur ett hållbarhetsperspektiv.
Vi kan också erbjuda sol- och laddlösningar för ditt företag och era kunder.

Vill du komma i kontakt med vår OEM-avdelning? Skicka ett e-mail till: daniel.jackson@rexel.se.